Kaudella 2016 Nevaksen kapteeneina luotsaavat jo kolmatta kautta Anna Svanljung ja uutena tulokkaana Ben Sundelin. Tässä pieni esittely meistä:

Anna:

Olen ollut Nevaksessa vuodesta 1999, jolloin päädyin loppukaudesta caddiemasteriksi silloisen Pro Shopin pitäjän Hannele Pihlflycktin palvelukseen. Ei mennyt kauaa kun täysin golfista tietämättömänä annoin golfkärpäsen puraista ja sydämeni oli menetetty lajille. Seuraavana kesänä olinkin jo Nevas Golfin palveluksessa caddiemasterina ja muutamina kesinä sen jälkeen myös klubiravintolamme palveluksessa. Nevas on minulle kuin toinen koti, olenhan jopa löytänyt puolisoni Karppi 3 griiniltä ja myöskin lapsemme ovat Nevaksen jäseniä, koiramme sen sijaan saa käydä vain jahtaamassa hanhia karppikentän väyliltä. Ladykapteeniksi minua pyydettiin 2013 syksyllä ja koin sen suurena kunniana. Nyt kahden vuoden opettelun jälkeen odotan jo innolla tulevaa kautta ja siihen liittyviä tapahtumia sekä kohtaamisia jäsenistön kanssa. Oma pelaamiseni ei ole koskaan ollut kovin tavoitteellista, tärkeimpänä pidän enemmänkin yhdessä tekemistä, luonnossa liikkumista sekä yhteisöä, johon Nevaslaisena kuulun. Tartu minua hihasta, laita minulle viestiä tai soita, olen täällä sinua ja klubiamme varten.

11425531_10153017515628576_7034694148155204306_o
Anna ja Kapteenien kannun voitto Seinäjoella 2015

Ben:

Vuonna 1997 äitini ilmoitti minulle että koko perheemme menee golfin alkeiskurssille. Olin vasta 10 vuotias silloin joten lähdin innokkaana mukaan. Heti seuraavana vuonna liityin Nevas Golfin jäseneksi. Hassua ajatella että siitä on jo niin pitkä aika. Olen pelannut golfia jo yli puolet elämästäni. Vuonna 2012 päädyin silloisen pro Joni Toivolan assistentiksi ja pron vaihduttua jatkoin myös Joonas Paanasen kanssa. Olen sydämeltäni Nevaslainen ja kesäisin ei ole muuta paikkaa missä haluaisin viettää aikaani. Viime vuonna Eero Aro kysyi minulta rangella jos olisin kiinnostunut seuraaman hänen jalanjälkiään Nevaksen kapteenina. Mielestäni tämä oli suurin mahdollinen kunnia mikä golffarille voisi suoda ja vähän ajan kuluttua ilmoitin Eerolle että olisin valmis tähän kunniatehtävään. Tuleva kausi tulee siis olemaan minulle ensimmäinen Nevaksen kapteenina, onneksi minulla on Anna Svanljung, Eero Aro sekä tietysti Henkka Nissinen apunani. Joillekin saatan olla uusi tuttavuus, joten jos et vielä tunne minua niin tule tervehtimään minua klubilla tai rangella.

f418ef49-523a-4acc-80a1-ce82344c5e04
Kapteenimme Ben

 

Yksi yhteinen tuleva projektimme on Nevas-Kullo Ryder Cup, joka pelataan Nevaksessa heinäkuussa. Projekti on vielä kesken, joten tulemme informoimaan lisää heti kauden alussa.

Nevaksen ladyt ovat pelanneet viimeisenä kahtena kautena daamigolfia ja tällä kaudella yhdistämme voimamme ja samanaikaisesti pelataan herragolfia daamigolfin osakilpailujen yhteydessä. Osakilpailuja on viisi, joista ensimmäinen pelataan toukokuussa ja sen jälkeen kerran kuussa siten että viimeinen osakilpailu pelataan syyskuun loppupuolella. Jokaisessa osakilpailussa on eri pelimuoto ja osallistuminen maksaa 5€/osakilpailu. Pisteitä jaetaan kuin formulakilpailuissa, jokaisen osakilpailun voittaja saa 12pistettä, toinen 10, kolmas 8, neljäs 6 ja sen jälkeen 5,4,3,2 ja lopuille osallistujille yksi piste. Kolmen parhaan osakilpailun tulos lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa kauden aikana kertyneen potin. Lisää infoa daami- ja herragolfista kauden alkaessa. Tervetuloa mukaan!

Mukavaa kauden odotusta teille kaikille ja tapaamisiin viimeistään huhtikuussa klubilla naisten- ja miesteniltojen yhteydessä. Meidät saa kiinni sähköpostilla anna.svanljung@gmail.com ja sundelin.ben@gmail.com jos teillä on kysyttävää.

Golfterveisin

Kapteenit

Anna ja Ben

Mainokset