Pysyykö harava tai pensassakset hyppysissäsi? Intoutuisitko joskus maalaamisesta? Oletko valmis lapioimaan? Onko sinusta risusavotan vetäjäksi tai bunkkerihiekan levittäjäksi?

Nevaksessa tehdään taas eikä vaan meinata. Ihan poikkeukselliset talkoot tulossa koko kaudelle.

Tällä kaudella meillä kaikilla nevaslaisilla on mahdollisuus tehdä talkootöitä Nevas golfissa. Talkootyötä on tarjolla koko kauden ajan mm. klubilla, kentällä, parkkipaikalla ja rangella. Hyvän mielen ja kaunistuneen ympäristön lisäksi työstä palkitaan myös kauden lopulla:

Talkoolaisille järjestetään oma talkookisa 16. syyskuuta 2016, jossa on hyvin harkitut, kunnon palkinnot ja pelitasoituksesi määräytyy tehtyjen talkoiden määrän ja voimassa olevan pelitasoituksesi yhdistelmällä. Talkoilla kerätyt hyvityslyönnit ovat kullan arvoisia. Voit kehittää itsellesi supertasoituksen, jolloin kentän par on paperia ja 60 bogeypistettä läpihuutojuttu.

Miten tämä homma oikein toimii? No se toimii näin:

  1. Voit tehdä talkootöitä itse valisemanasi aikana mm. klubilla siistimällä klubin edustaa, terasseja ja vaikkapa parkkipaikkaa, kärrykatosta tai golfautojen tiloja.
  2. Kentällä voit avustaa mm. kisatapahtumissa fore-caddiena, lähettäjänä ja tulospalvelussa, teeboxit kaipaavat huoltoa ja putsausta, bunkkerit haravointia ja tasoittamista ja väylät lyöntijälkien paikkaamista. Ulkorakennuksetkin tarvitsee pitää kunnossa. Muutakin talkootyötä on tarjolla.
  3. Voit osallistua kentänhoitajien projekteihin ja auttaa niissä kentänhoitajien ohjaamana.
  4. Talkootyönä hoidettavia kohteita löytyy käsivarren mitta.

Viikottainen talkootyölista on klubin ilmoitustaululla, ja se päivitetään viikottain. Listaa hoitaa kapteenimme Ben Sundelin yhteistyössä caddiemasterien ja kentänhoidon kanssa. Listaan vaan nimi ja muut tarvittavat tiedot, ajankohdat ja tehdyt työt. Jokaisesta tekemästäsi esim. 2-tunnin talkootyöstä saat talkoolaisten golfkisassa 1 hyvityslyönnin (esimerkiksi rangen siivoamisesta 1 lyönti/talkookerta). Raskaimmista talkootöistä saattaa saada jopa 2 hyvityslyöntiä/talkookerta. Voit kerätä näitä hyvityslyöntejä kesän aikana niin paljon kuin vain suinkin ehdit. Tasoitus tappiin kisoihin.

Ensimmäiset yhteiset talkoot järjestetään keskiviikkona 13.4.2016 klo 17.00 alkaen, jolloin kerromme lisää ja hankimme ensimmäiset lyöntihyvitykset.

Mainokset