Vuoden 2015 avauskilpailussa Antero grillasi monenmoisia herkkuja.
Vuoden 2015 avauskilpailussa Antero grillasi monenmoisia herkkuja.

”Hyvä jätkät! Kiitos! Hyvä, että jatkatte!”

Nevaksen ravintolan vetäjät Antero Aurivuo ja Jani Kinanen maistelevat viime syksynä tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn avoimia vastauksia suut messingillä. He lupaavat pian alkavana kolmantena kesänään parantaa edelleen juoksuaan ja toteuttaa klubilaisten kyselyssä esittämiä toiveita.

”Tyytyväisyyskyselyn aktiivisuus oli huikea ­ – saimme reilusti yli kaksi sataa vastausta. Lähes puolet sähköpostin saaneista vastasi, joten ravintola kiinnostaa jäseniä. Mukavia kiitoksiakin tärkeämpää oli saada jäsenistöltä informaatiota, jonka pohjalta olemme voineet suunnitella uutta kautta,” sanoo Jani ja kertaa tutkimuksen plussat:

”Anteron työhön keittiössä oltiin tyytyväisiä, viime kesän uutuus salaattibuffet otettiin myönteisesti vastaan ja lounaspaketteja kiitettiin. Itse asiassa jäsenistö oli tyytyväistä kaikkeen muuhun paitsi vitriinituotteisiin.”

”Elintarvikehygieniaa ei koettu tuoreutena, joten harkitsemme muoviin pakkaamista uudelleen. Neuvottelut tuoreiden leivonnaisten osalta ovat meneillään ja tuomme esimerkiksi erilaisia piirakoita myyntiin. Laajennamme tuotevalikoimaa monella tapaa. Levennämme hintahaitaria panostamalla halvempaan päähän.”

”Pyrimme myös kertomaan entistä selkeämmin klubilla kävijöille tarjonnastamme. Tutkimuksessa meiltä pyydettiin tuotteita, jotka jo ovat olleet tarjolla – esimerkiksi hodareita,” naurahtaa Antero.

Lounastarjonta kehittyy alkavalla kaudella edelleen. ”Viime kesänä laajensimme salaattipöytää. Nyt tuomme keittolounaan, jota voi yhdistellä erilaisina komboina buffan muuhun tarjontaan,” Jani kertoo ja muistuttaa, että lounaspakettien myynti käynnistyy kauden alkaessa.

”Myymme kymmenen lounaan paketteja 85 euron hintaan. Paketteja on myynnissä toukokuun loppuun asti, joten mukaan ehtii vaikka ei aloittaisikaan pelikautta heti kenttien auettua.”

”Lounaan lämmin ruoka jatkaa kotiruokalinjalla. Kalaruokia toivottiin ja jo aiemmin suosittu torstailohi saa jatkoa ja tuomme sen rinnalle muitakin kalavaihtoehtoja. Aasian teemaviikko oli viime kesänä menestys ja tulemme varmasti teemoittamaan ensi kesänäkin ainakin muutamia viikonloppuja. Samoin yritämme pitää terassin grillit kuumina entistä useammin.”

Listalta on klubiravintolassamme tarjolla tuttu ja turvallinen perussetti, jolta löytyvät ainakin munakas, pasta, klubileipä ja burgeri. ”Kehittelemme niihin uusia twistejä. Ja etukäteen tilaamalla teemme melkein mitä tahansa,” Antero lupaa ja vinkkaa kiireiselle golfarille Wolt-palvelusta:

”Moottoritieltä vain tilaus sisään ja ruoka on juomineen pöytiin katettuna, kun saavut klubitalolle. Toki tilauksen voi tehdä vaikkapa 16. griinin pelaamisen jälkeen ja ateria on katettuna kierroksen päätyttyä!”

Antero ja Jani pyörittävät Nevaksen lisäksi Kulloon klubiravintolaa ja Helsingissä Kasarmikadulla Spis’iä. Tämä pieni fine dining –paikka sai viime vuonna Vuoden ravintola –tunnustuksen.

”Golfkenttä on hauska toimintaympäristö; täällä on tuttu asiakas- ja jopa ystäväpiiri. Suupielet taipuvat auringon ja sateen myötä eri suuntiin, mutta tarkalla pelillä pärjää. Olemme pohtineet, että tätä toimintaa voisi vaikkapa laajentaakin,” Antero ja Jani sanovat.

Juomapuolella klubilla jatkuu yhteistyö Koffin kanssa, valikoimaa lisätään ja erityisesti alkoholittomien oluiden kirjoa kasvatetaan. Kesäkauden todellinen käynnistyminen on ilmoista kiinni, mutta viimeistään Äitienpäivänä lähdetään täysillä liikkeelle, lupaavat Antero Aurivuo ja Jani Kinanen.

”Tervetuloa Äitienpäivälounaalle!”

Asiakastyytyväisyystutkimuksen yksi viesti oli se, että vähemmän pelaavat käyttävät suhteellisesti ottaen enemmän ravintolan palveluita kuin runsaasti pelaavat golfarit. Toiminnanjohtaja Henri Nissinen asettaakin yllättävältä kuulostavan tavoitteen:

”Koko henkilökunnan panosta tarvitaan siihen, että kaikki pelaajat saadaan ainakin käymään ravintolassa ­ – kaikki kun eivät ole käyneet edes tutustumassa salin puolella. Meillä on kuitenkin käytössämme aamuisin kahvila, päivällä lounaspaikka ja illalla ravintola!”

Teksti: Jussi Jalkanen

Klubileipä maistuu aina.
Klubileipä maistuu aina.

 

Mainokset