Klubimestaruuksien jälkeen selvitetään perinteisesti jokaisen ikäluokan parhaat pelaajat Ikämestaruuskilpailuissa. Tänä vuonna pelattiin luokissa juniorit, nuoret, mid-, seniori- sekä veteraaninaiset ja -miehet. Osallistujia oli jokaisessa luokassa useita, mutta seniorinaisten luokka jouduttiin perumaan, koska osallistujia oli vain kaksi. Asia saatiin kuitenkin järjestettyä niin, että seniorinaisiin ilmoittautuneet pelasivat mid-luokassa.

Ensimmäisen kisapäivän aamuna pelaajat saapuivat luokittain klubille hakemaan korttinsa ja valmistautumaan suoritukseensa. Huonosta säästä huolimatta peruutuksia ei ennen kisan alkua tullut. Tämä oli mukava yllätys ja helpotus caddiemastereille.

Myrskyssä huipputuloksia oli varmasti vaikea saavuttaa, mutta urheat kisalijamme pelasivat tilanteessa parhaansa mukaan, ja ensimmäinen 18 reikää suoritettiin säästä huolimatta kunnialla. Valmistautuminen toiseen kisapäivään alkoi säästä huolimatta hyvillä mielin.

Sunnuntaina kilpailijat lähtivät toiselle kierrokselleen jahtaamaan ikäluokkansa voittoa. Ensimmäisen päivän tulokset mielissä he lähtivät, jälleen sateessa, tavoitteena parantaa tuloksiaan. Sadetta ja ukkosta seurattiin henkilökunnan puolelta koko aamun ajan. Onneksi vain yhden reiän paikkaa jouduttiin vaihtamaan. Runsaan sateen vuoksi Kettu 8:n reikä oli aivan veden alla, mutta uusi lipunpaikka löydettiin parin metrin päästä. Vaihto tapahtui kahden luokan välissä niin, ettei se vaikuttanut tuloksiin.

Huonosta sääennusteesta huolimatta aurinko löysi tiensä taivaalle ja pelaajat saivat nauttia viimeiset reiät auringonpaisteessa. Samaan aikaan ensimmäiset kilpailijat tulivat maalin ja Ikämestaruuksien voittajat saatiin selville!

Caddiemaster Fanny

Juniorit 1.Andreas Wester 2. Robi Selen 3.Erik Schroderus
Juniorit 1. Andreas Wester                            2. Robi Selen                  3. Erik Schroderus(ei kuvassa)
Nuoret 1. Oskar Wainio 2.Teemu Villberg 3.Eemil Himmelroos 4. Wernfeldt
Nuoret 1. Oskar Wainio 2. Teemu Villberg             3. Eemil Himmelroos 4. Tommy Wernfeldt

Mid-naiset ehtivät lähteä kotiin ennen kuvausta, mutta luokan sijoitukset ovat 1.Michaela Lindqvist 2.Pirjo Himmelroos 3.Kristiina Taukojärvi.

Veteraaninaiset 1.Ritva Serkamo 2.Ella Laurikkala 3.Kate Hougberg
Veteraaninaiset 1. Ritva Serkamo 2. Ella Laurikkala 3. Kate Hougberg
Seniorimiehet 1. Eero Aro 2. Jarmo Westerholm 3. Jussi Jalkanen (ei kuvassa)
Seniorimiehet 1. Eero Aro 2. Jarmo Westerholm   3. Jussi Jalkanen (ei kuvassa)
Veteraanimiehet 1.Risto Vuorinen 2.Veijo Blom 3.Torsten Lilja
             Veteraanimiehet                1. Risto Vuorinen 2. Veijo Blom     3. Torsten Lilja (ei kuvassa)
Mid-miehet 1.Antti Vilen 2.Tuomas Lae 3.Juho-Pekka Palamaa
Mid-miehet 1. Antti Vilen 2. Tuomas Lae              3. Juho-Pekka Palamaa

 

 

Advertisement